vrijdag 6 juni 2014

Guacamole

Ingrediënten (voor 2 personen)

  • 1 avocado
  • 1 teen knoflook
  • 0,5 sjalotje of een kwart ui fijn gesnipperd
  • cayennepeper / sambal naar smaak
  • citroensap
  • 0,5 tomaat in blokjes (hoeft niet gepeld te worden)

Bereidinswijze
  • Voeg alle ingrediënten ( met uitzondering van de cayennepeper en citroensap) bij elkaar in een kom of maatbeker en pureer het geheel met een staafmixer.
  • Breng op smaak met cayennepeper en citroensap en pureer het geheel nog kort tot alles goed gemengd is.

Tips
  • Houd je van een extra pittige guacamole? Vervang dan de cayennepeper door een halve rode, fijngesneden peper.
  • Een lekker pittige dipsaus voor bij nacho's, taco's, wraps en allerlei andere Mexicaanse hapjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten