zondag 12 april 2015

Kaneelwafels



Ingrediënten (Voor 3 pers.)

  • 100 gr. havermoutmeel
  • 5 eieren
  • 200 ml. melk
  • 3 el. honing
  • 2 el. psylliumvezels
  • 3 tl. kaneel
  • 2 tl. bakpoeder


Bereidingswijze

  • Zet het wafelijzer aan op stand 4.
  • Meng de ingredïenten door elkaar met een garde.
  • Vet het wafelijzer in en schep een deel van het beslag in het wafelijzer, zodat de onderplaat bijna gevuld is.




  •  Bak de wafels in ca. 5 minuten gaar. 




  • Beleg de wafels met kwark en vers fruit voor een volwaardige maaltijd.


Tips

  • Niet alle wafelijzers zijn hetzelfde en kunnen in temperatuur variëren. Houd dus goed in de gaten wanneer de wafels klaar zijn en wanneer je de temperatuur het wafelijzer eventueel hoger of lager moet zetten.
  • Ook lekker met clotted cream of ahornsiroop.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten