Ingrediënten
- 2 middelgrote appels, in blokjes of plakjes gesneden
- handje rozijnen, in warm water geweld
- 1 el. palmbloesemsuiker
- 1/2 el. kaneel
- 1 el. amandelschilfers
- 1 el. kokosolie
Bereidingswijze
- Verwarm de kokosolie in een koekenpan.
- Voeg de ingrediënten toe zodra de olie is gesmolten en bak onder rustig roeren door tot de suiker is gesmolten en de stukjes appel warm zijn.
Tips
- Kokosolie heeft als eigenschap dat het geur- en smaakloos is. Deze olie verandert dus niets aan de smaak van de overige ingrediënten.
- Door extra zoete appels te nemen, bijvoorbeeld Elstar, kun je de palmbloesemsuiker prima achterwege laten.
- Liever een extra vullend tussendoortje? voeg wat (gemalen) havermout toe.
- Ook prima koud te eten op een warme zomerdag.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten